Przepisy z kategorii Kuchnia węgierska: 14

Sortuj:
Wołowina po węgiersku z ziemniakami foto

czas trwania: powyżej 1h

ilość porcji: 5+

Wołowina po węgiersku z ziemniakami

Doradca Smaku
Doradca Smaku XI: Gulasz węgierski, odc. 35 foto

czas trwania: 45 min

ilość porcji: 3 - 4

Doradca Smaku XI: Gulasz węgierski, odc. 35

odc. 35 Doradca Smaku
Doradca Smaku XI: Langosz z jajkiem sadzonym, odc. 38 foto

czas trwania: 30 min

ilość porcji: 3 - 4

Doradca Smaku XI: Langosz z jajkiem sadzonym, odc. 38

odc. 38 Doradca Smaku
Co na obiad: Węgierski langosz wg Piotra Ogińskiego foto

czas trwania: powyżej 1h

ilość porcji: 5+

Co na obiad: Węgierski langosz wg Piotra Ogińskiego

Doradca Smaku
Doradca Smaku XI: Węgierski bogracz, odc. 8 foto

czas trwania: powyżej 1h

ilość porcji: 3 - 4

Doradca Smaku XI: Węgierski bogracz, odc. 8

odc. 8 Doradca Smaku
Doradca Smaku XI: Kapuśniak po węgiersku, odc. 3 foto

czas trwania: 1h

ilość porcji: 3 - 4

Doradca Smaku XI: Kapuśniak po węgiersku, odc. 3

odc. 3 Doradca Smaku
Doradca Smaku X: Polędwiczki z leczo, odc. 39 foto

czas trwania: powyżej 1h

ilość porcji: 1 - 2

Doradca Smaku X: Polędwiczki z leczo, odc. 39

odc. 39 Doradca Smaku
Doradca Smaku X: Zupa rybna z papryką, odc. 27 foto

czas trwania: 45 min

ilość porcji: 3 - 4

Doradca Smaku X: Zupa rybna z papryką, odc. 27

odc. 27 Doradca Smaku
Doradca Smaku X: Sandacz z sosem paprykowo-pieczarkowym, odc. 24 foto

czas trwania: powyżej 1h

ilość porcji: 1 - 2

Doradca Smaku X: Sandacz z sosem paprykowo-pieczarkowym, odc. 24

odc. 24 Doradca Smaku
LECZO Z CUKINIĄ BOCZKIEM I KIEŁBASĄ foto

czas trwania: 1h

ilość porcji: 5+

LECZO Z CUKINIĄ BOCZKIEM I KIEŁBASĄ

wikabend
Gulasz węgierski z plackiem foto

czas trwania: powyżej 1h

ilość porcji: 3 - 4

Gulasz węgierski z plackiem

Cichy91
Domowy gulasz z łopatki foto

czas trwania: 1h

ilość porcji: 5+

Domowy gulasz z łopatki

Dotamisio
Pogácsa - węgierskie serowe bułeczki foto

czas trwania: powyżej 1h

ilość porcji: 5+

Pogácsa - węgierskie serowe bułeczki

rjustysia
prymat