Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Obraną cebulę i czosnek posiekać i wsypać do rondla z rozgrzanym olejem, zeszklić. Paprykę umyć, oczyścić z nasion, pokroić w dość dużą kostkę, podsmażyć z cebulą.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata9

    na pewno pyszne to leczo i w dodatku bardzo kolorowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha,super jedzonko
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka-87-25

    uwielbiam leczo
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    bardzo pożywne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata

    smacznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    pycia9

    pyszne danie
  • 1
    p1100027
    Opublikowano

    gosia56

    napewno pyszne nigdy nie dodawałam jeszcze patisona następnym razem muszę dodać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Megg

    bardzo lubię leczo, pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    uwielbiam leczo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !