Składniki
kostka
kg
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
dużej łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
żabnica
600 g -
pomidorki cherry
5 szt. -
cukinia
1 szt. -
bakłażan
1 szt. -
cebula
1 szt. -
czosnek
2 ząbki -
papryka czerwona
1 szt. -
oliwki czarne
50 g -
oliwki zielone
50 g -
Zioła prowansalskie suszone Prymat
-
oregano
-
tymianek
-
Liść laurowy suszony Prymat
-
sos pomidorowy
100 ml -
oliwa
-
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
-
Pieprz czarny mielony Prymat
Przepis i sposób przygotowania Doradca Smaku, odc. 44: Pieczona żabnica z ratatouille
Kroki postępowania








Komentarze (0)