Przepis i sposób przygotowania na: Wegetariańskie chili
Kroki postępowania
Odlewamy 1/2 szklanki wody i odcedzamy fasolę.
Na koniec doprawiamy jeśli jest potrzeba i posypujemy świeżą natką pietruszki.
Smacznego :)
fasola Jaś | 1 szklanka |
pomidory krojone z puszki | 390 gram |
cebula | 1 sztuka |
marchew | 1 duża sztuka |
papryczki węgierskie | 2 małe sztuki |
czosnek | 2 ząbki |
natka pietruszki | 1 pęczek |
tabasco | kilka kropel |
olej | 1 łyżka |
sól | do smaku |
woda | 1/2 (z gotowania fasoli) |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
fasola | 1 szklanka |
fasola | 1 szklanka |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 ziarenek |
papryka zielona | 2 sztuki |
papryka żółta | 2 sztuki |
papryka czerwona | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: