Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
marchewka
1 szt. -
seler naciowy
1/4 szt. -
cebula
1 szt. -
ząbki czosnku
2 szt. -
masło
30 g -
mięso mielone wołowe
100 g -
mięso mielone wieprzowe
70 g -
wątróbka drobiowa
50 g -
woda
10 ml -
przecier pomidorowy
500 ml -
suszone pomidory
kilka plastrów -
makaron spaghetti
250 g -
tymianek
-
Liść laurowy suszony Prymat
-
Ziele angielskie całe Prymat
-
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
-
Pieprz czarny mielony Prymat
Przepis i sposób przygotowania Doradca Smaku III, odc. 2: Spaghetti bolognese
Kroki postępowania





Komentarze (5)
Nie masz konta? Zarejestruj się