Składniki:
filet z dorsza | 400 g |
jajko | 2 szt |
mąka | 1\\2 szklanki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1\\2 szklanki |
pomidor | 1 szt |
masło | 3 lyzki |
olej do smażenia | 1\\2 szklanki |
koperek | 4 szczypty |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | do smaku |
filet z dorsza | 400 g |
jajko | 2 szt |
mąka | 1\\2 szklanki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1\\2 szklanki |
pomidor | 1 szt |
masło | 3 lyzki |
olej do smażenia | 1\\2 szklanki |
koperek | 4 szczypty |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: