Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
schab bez kości
400 g -
jajko
2 szt. -
Bułka tarta klasyczna Prymat
200 g -
parmezan starty
15 g -
szynka parzona
150 g -
pieczarki
150 g -
Gałka muszkatołowa mielona Prymat
-
Ziele angielskie mielone Prymat
-
sos pomidorowy
3/4 l -
oliwki czarne Smak
-
olej
15 ml -
porto
100 ml -
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
-
Pieprz czarny mielony Prymat
Przepis i sposób przygotowania Doradca Smaku II, odc. 58: Kotlet schabowy z sosem pomidorowo-pieczarkowym
Kroki postępowania









Komentarze (0)
Nie masz konta? Zarejestruj się