Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku II, odc. 58: Kotlet schabowy z sosem pomidorowo-pieczarkowym
Kroki postępowania









schab bez kości | 400 g |
jajko | 2 szt. |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 200 g |
parmezan starty | 15 g |
szynka parzona | 150 g |
pieczarki | 150 g |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
Ziele angielskie mielone Prymat | |
sos pomidorowy | 3/4 l |
oliwki czarne Smak | |
olej | 15 ml |
porto | 100 ml |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: