Masło pietruszkowe

Masło pietruszkowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    10 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Natkę pietruszki umyć, oberwać same listki i posiekać drobniutko na desce. Włożyć do pojemnika, potem dodać masło, uformować kulkę ischłodzić w lodowce. Podawać do kanapek.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

gosia561

30.07.2011 15:40
lubię masełka smakowe

aacaac

18.04.2011 07:54
ciekawe

Smakosz6

05.09.2010 18:39
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat