Składniki
kostka
kg
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
dużej łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
pstrąg
300 g -
masło
20 g -
kasza pęczak
60 g -
Kucharek Smak Natury
2 łyżki -
białe wino
200 ml -
marchewka
-
por
-
seler
1/2 szt. -
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
-
Pieprz cytrynowy mielony Prymat
-
Zioła prowansalskie suszone Prymat
-
Cebula suszona Prymat
Przepis i sposób przygotowania Przepis dnia V: Rolada z pstrąga z sałatką na ciepło, odc. 43
Kroki postępowania









Rybę możemy pozbawić łusek za pomocą łyżki - to szybki i dość czysty sposób.![]()
Komentarze (0)