Składniki:
kapusta pekińska | |
jajko | 2 szt |
szynka | plastry |
ogórek | |
buraki konserwowe tarte | |
szpinak | |
pierś z kurczaka | |
natka pietruszki | |
ocet winny | 1 łyżeczka |
oliwa | 1 łyzeczka |
Musztarda francuska Prymat | 1 łyzeczka |
kapusta pekińska | |
jajko | 2 szt |
szynka | plastry |
ogórek | |
buraki konserwowe tarte | |
szpinak | |
pierś z kurczaka | |
natka pietruszki | |
ocet winny | 1 łyżeczka |
oliwa | 1 łyzeczka |
Musztarda francuska Prymat | 1 łyzeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: