Przepis i sposób przygotowania na: Okoń nilowy w kwaskowatej galarecie :
Galaretka powinna być lekko kwaskowa .
okoń nilowy | 2 filety |
woda | 1/2 litra |
Pieprz biały mielony Prymat | - do smaku |
marchew | 2 szt |
pietruszka | 1 szt |
por (biała część) | 1/2 szt |
seler korzeniowy | 1/16 szt |
sok z cytryny | - do smaku |
cukier | - do smaku |
delikat | - do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielski | 4 szt |
cebula | 2 szt |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | - do smaku |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 4 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: