Cielęcina z papryką

Cielęcina z papryką

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cielęcina bez kości

    40 dag
  • cebula

    2 sztuki
  • przecier pomidorowy

    2 łyżki
  • papryka

    3 sztuki
  • czosnek

    2 ząbki
  • oliwa

    1 łyżka
  • sól do smaku

  • pieprz do smaku

  • groszek konserwowy

    1/2 puszki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Umyta cielecine kroimy w kostke, cebulke , papryke tez kroimy w kostke. Groszek odsaczamy . Na oliwie podsmazamy cielecine , dodajemy cebulke , papryke mieszamy. Podlewamy 1/3 szklanki wody i dusimy. Dodajemy przecisniety czosnek przez praske , zielony groszek i przecier pomidorowy.Doprawiamy sola i pieprzem , gotujemy ok 3-5 minut.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Kasia36

20.01.2014 22:05
Smaczne mięsko

bursztynek

31.08.2011 22:41
misia53 dokładnie! smak zniewala, cena załamuje :(

misia53

28.08.2011 13:41
cielęcinka jest pyszna , szkoda tylko ,że tak droga....

Mariusz10

20.04.2011 00:33
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat