Składniki:
cielęcina bez kości | 40 dag |
cebula | 2 sztuki |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
papryka | 3 sztuki |
czosnek | 2 ząbki |
oliwa | 1 łyżka |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
groszek konserwowy | 1/2 puszki |
cielęcina bez kości | 40 dag |
cebula | 2 sztuki |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
papryka | 3 sztuki |
czosnek | 2 ząbki |
oliwa | 1 łyżka |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
groszek konserwowy | 1/2 puszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: