Sposób przygotowania

Cukinie tniemy obieraczką do warzyw w długie, cienkie plastry i układamy na talerzu. Skrapiamy wszystko sokiem z cytryny, oliwą z oliwek i oliwą truflową. Obieraczką ścinamy kawałki sera i układamy na cukinii. Na koniec skrapiamy danie miodem lipowym i dekorujemy malinami.

Przepis pochodzi z pierwszego fit hotelu w Polsce, GACA Fit HOTEL w Kazimierzu Dolnym

Komentarze

  • 0
    ja
    Opublikowano

    Bożena Matuszczyk

    Pięknie , smacznie kolorowo.;)
  • 0
    received_575618672618645
    Opublikowano

    jejkuchnia

    To jest przepiękne! I wszystko, co uwielbiam. Chętnie bym zjadła porcję. :)
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    wygląda wspaniale : )

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !