Przepis i sposób przygotowania na: Bób z pecorino
Bób rozłożyłem na podgrzanych talerzach, pokroiłem ser w cienkie plastry, ułożyłem na wierzchu, całość udekorowałem listkami.
bób | 400 g |
cebula czerwona | 1 szt |
oliwa | 2 łyżeczki |
bulion warzywny | 1/8 l |
Kminek mielony Prymat | 1 szczypta |
mięta świeża siekana | 1 łyżeczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
natka pietruszki | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 2 łyżeczki |
ser | 100 g (pecorino peperoncino) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: