Przepis i sposób przygotowania na: Pulpeciki w delikatnym sosie chrzanowo-smietankowym
Do powstałego sosu włożyc pulpety i całość 2-3 minuty pogotować . Smacznego
mięso mielone wieprzowe | 500 g |
jajko | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
bułka czerstwa | 1 sztuka , namoczona w mleku |
ząbek czosnku | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
pieprz | |
mąka | 1 łyzka -do obtoczenia pulpetów |
krem chrzanowy Smak | 2 lyzki |
śmietana 18 proc | 200 ml |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | |
koperek | |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: