Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia II, odc. 58: Wątróbka cielęca w sosie musztardowym
Kroki postępowania





wątróbka cielęca | 600 g |
mąka pszenna | 5-6 łyżek |
olej rzepakowy | |
cebula | 2 szt. |
czosnek | 2 ząbki |
Musztarda rosyjska Prymat | 2-3 łyżki |
wino białe wytrawne | 100 ml |
rosół z kury Kucharek | 300 ml |
śmietana kremówka | 100 ml |
ogórki kwaszone | 8 szt. |
natka pietruszki | |
Przyprawa do wołowiny klasyczna Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: