Przepis i sposób przygotowania na: KREMOWA ZUPA Z PORÓW
Smacznego !
por (biała część) | 3 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
bulion | 500 mililitrów |
śmietana 30% | 1/2 szklanki |
żółtko surowe | 1 sztuka |
sok z cytryny | 1/2 sztuki |
masło | 2 łyżki |
mąka | 3 łyżki |
cukier | 1/2 łyżeczki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
łosoś wędzony | do podania |
koperek | do podania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: