Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Do tych gołąbków wybieramy botwinę o jak największych liściach. Liście opłukać, jak są twarde można przelać gorącą wodą by je sparzyć (ja nie miałam takiej potrzeby)


Komentarze

  • 1
    fotor_1
    Opublikowano

    ania2610

    delikatne i pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    świetne i bardzo fajnie wyglądają
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    ciekawe danie :))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Fajny pomysł .....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata9

    Świetne gołąbki
  • 1
    dsc_0054
    Opublikowano

    Małgorzata Pin

    Bardzo fajne połączenie.
  • 1
    20170507_1507131
    Opublikowano

    Ewa Wojtaszko

    takie gołąbki muszą być pyszne:)!
  • 1
    kopia-dsc00474
    Opublikowano

    Benita

    Fantastyczny pomysł
  • 1
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    wyglądają wyśmienicie :) takich jeszcze nie jadłam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza620

    Spróbujcie,bo warto
  • 0
    img_2616
    Opublikowano

    asiatok

    jestem bardzo ciekawa tego smaku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !