Przepis i sposób przygotowania na: DORSZ ZAPIEKANY W POMIDORACH
Smacznego !
polędwica z dorsza | 4 sztuki |
pomidory krojone z puszki | 1 puszka |
cebula biała | 1 sztuka |
czosnek | 3 ząbki |
ocet jabłkowy | 1 łyżka |
cukier | 1 szczypta |
bazylia | 1 łyżka |
masło klarowane | 1 łyżka |
oliwa | 2 łyżki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
skórka z cytryny | 1/2 sztuki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: