Składniki
kostka
kg
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
dużej łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
Lista składników
-
filet z dorsza
4x200 g
Marynata
-
olej rzepakowy
1/4 szklanki -
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat
1 opakowanie -
czosnek
2 ząbki (posiekane) -
Musztarda kremska Prymat
2 łyżki
Sałatka
-
olej rzepakowy
1/2 szklanki -
pestki słonecznika
1 łyżka (prażone) -
papryka marynowana
2 szt. (pokrojone w kostkę) -
patisony marynowane
4 szt. (pokrojone) -
kapary całe Smak
1 łyżka -
cebula czerwona
1 szt. (posiekana) -
czosnek z chili
2 ząbki (plasterki) -
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
(do smaku) -
Chili pieprz cayenne mielone Prymat
(do smaku) -
sok z cytryny
-
natka pietruszki
-
miód
Przepis i sposób przygotowania Przepis dnia II, odc. 8. Pieczony dorsz z sałatką z warzyw marynowanych
Kroki postępowania





Komentarze (0)