Składniki:
kapusta pekińska | 400 gram |
pieczarki | 200 gram |
marchewka | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
filet z dowolnej ryby | |
jajko | 2 sztuki |
mąka | 3/4 szklanki |
sos sojowy | 1 łyżka |
posiekane listki tymianku | |
pieprz | |
sól do smaku |
kapusta pekińska | 400 gram |
pieczarki | 200 gram |
marchewka | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
filet z dowolnej ryby | |
jajko | 2 sztuki |
mąka | 3/4 szklanki |
sos sojowy | 1 łyżka |
posiekane listki tymianku | |
pieprz | |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: