Składniki:
bakłażan | 1 szt |
oliwki zielone | |
ocet balsamiczny | 4 łyżk |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
migdały prażone | |
seler naciowy | |
czosnek marynowany | 1 ząbek |
oregano | |
sól i pieprz | |
cebula | 1 |
rodzynki | 1/2 szkl |
pomidor | 2 szt |
bakłażan | 1 szt |
oliwki zielone | |
ocet balsamiczny | 4 łyżk |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
migdały prażone | |
seler naciowy | |
czosnek marynowany | 1 ząbek |
oregano | |
sól i pieprz | |
cebula | 1 |
rodzynki | 1/2 szkl |
pomidor | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: