Składniki:
papryka czerwona | 1 strąk |
sól | do smaku |
pierz | do smaku |
Przyprawa do pieczeni i mięs duszonych Prymat | do smaku |
mąka | 1 łyzki |
śmietana 12-procentowa | 2 łyzki |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
oliwa | 3 łyżki |
karkówka | 1 bez kości |
papryka czerwona | 1 strąk |
sól | do smaku |
pierz | do smaku |
Przyprawa do pieczeni i mięs duszonych Prymat | do smaku |
mąka | 1 łyzki |
śmietana 12-procentowa | 2 łyzki |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
oliwa | 3 łyżki |
karkówka | 1 bez kości |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: