Składniki:
makaron rurki | 1 op. |
cebula czerwona | 1 szt. |
szynka gotowana | 100 g |
olej do smażenia | 1 łyzka |
sos chili | 2 łyzki |
koncentrat pomidorowy | 2 łyzki |
przyprawa do potraw Kucharek | 2 łyzki |
salami | 50 (plastry) |
makaron rurki | 1 op. |
cebula czerwona | 1 szt. |
szynka gotowana | 100 g |
olej do smażenia | 1 łyzka |
sos chili | 2 łyzki |
koncentrat pomidorowy | 2 łyzki |
przyprawa do potraw Kucharek | 2 łyzki |
salami | 50 (plastry) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: