Przepis i sposób przygotowania na: carpaccio z pieczarek
Kroki postępowania
Wyciskamy cytrynę i połową polewamy pieczarki.
Sos pomidorowy: mieszamy śmietanę, sos pomidorowy, sól, pieprz i zioła.
pieczarki | 400 g |
cytryna | 1 sztuka |
jajko | 1 sztuka |
czosnek | 1 ząbek |
oliwa | 100 ml |
natka pietruszki | 1 pęczek |
kwaśna śmietana | 100 ml |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: