Przepis i sposób przygotowania na: Ziołowe pulpeciki gotowane na parze
Takie pulpeciki możemy ugotować również w bulionie, np. warzywnym. Smacznego!
mięso mielone wieprzowe | 500 g |
jajko | 1 szt. |
cebula czerwona | 1/2 szt. |
czosnek | 2 ząbki |
natka pietruszki | 2 łyżki |
koperek | 2 łyżki |
bazylia świeża | 1 łyżka |
majeranek | 1 ły żeczka |
rozmaryn | 10 igiełek |
pieprz czarny | do smaku |
mąka | do panierowania |
tymianek | 1 (świeży) |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: