Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto czekoladowe z sosem malinowym
Sos: maliny, cukier i sok cytrynowy zmiksować na jednolita masę.
Ciasto podawać z sosem malinowym.
czekolada gorzka | 200 g |
jajko | 5 szt |
cukier drobny | 1/2 szklanki |
mąka | 1/3 szklanki |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
likier orzechowy | 50 ml |
masło | 100 g |
maliny świeże | 250 g |
cukier puder | 2 łyżki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
orzechy laskowe | 1/2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: