Składniki:
cebula | 5 sztuk |
szpinak | 30 dag |
cebula | 3 sztuki |
czosnek | 4 ząbki |
ser żółty | 15 dag |
śmietana | 15 dag |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
masło | 3 łyżki |
oliwa | 2 łyżki |
jajko | 1 sztuka |
bulion warzywny | 4 łyżki |
cebula | 5 sztuk |
szpinak | 30 dag |
cebula | 3 sztuki |
czosnek | 4 ząbki |
ser żółty | 15 dag |
śmietana | 15 dag |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
masło | 3 łyżki |
oliwa | 2 łyżki |
jajko | 1 sztuka |
bulion warzywny | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: