Składniki:
kacze piersi | 2 duże |
miód | 1 czubata łyżka |
oliwa | 4 łyżki |
ocet winny | 4 łyżki |
cebula | 1 mała |
kurki blanszowane | 15 dag |
śmietana 30% | 100 ml |
mleko | 2/3 szklanki |
masło klarowane | 2 łyżki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
sól | |
pieprz |
kacze piersi | 2 duże |
miód | 1 czubata łyżka |
oliwa | 4 łyżki |
ocet winny | 4 łyżki |
cebula | 1 mała |
kurki blanszowane | 15 dag |
śmietana 30% | 100 ml |
mleko | 2/3 szklanki |
masło klarowane | 2 łyżki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: