Marynata do pieczeni

Marynata do pieczeni

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • oliwa z oliwek

    3 łyżki
  • musztarda sarepska

    1 łyżeczka
  • sól, pieprz

  • tymianek

  • cząber

  • czosnek

    3/4 ząbki
  • kolendra

  • majeranek

  • sól peklowa

  • ziele angielskie

    3 ziarenka
  • ocet winny czerwony

    1-2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Składniki wymieszać,dodawać całe ząbki czosnku i po łyżce ziół,doprawić,polać mięso i schowane pod folią trzymać całą noc by przeszło marynatą.Mieszanka idealna do szynki,karkówki,łopatki.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Adamorek

21.09.2011 23:51
świetna

mysza666

26.10.2010 13:55
ciekawie brzmi:)

agata1722

18.08.2010 12:02
fajne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat