Składniki:
makaron grube wstążki | 1 opak. |
kurki | 400 gram |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 2 szt |
masło | 2 łyżki |
śmietana 18 proc | 3 łyżki |
bulion | 1/2 szkl |
parmezan starty | 3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
salami | 8-10 (plastry) |
makaron grube wstążki | 1 opak. |
kurki | 400 gram |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 2 szt |
masło | 2 łyżki |
śmietana 18 proc | 3 łyżki |
bulion | 1/2 szkl |
parmezan starty | 3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
salami | 8-10 (plastry) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: