Składniki:
rosół | 1 litr |
koncentrat pomidorowy | 5-6 łyżek |
śmietana | 3-4 łyżki |
jajko | 1 sztuka |
mąka | 2-3 łyżki |
kasza manna | 1-2 łyżek |
olej do smażenia | |
sól do smaku | |
włoszczyzna | 0,5 kg |
mięso wołowe | 0,5 (z rosołu) |
ryż | 2 (ugotowany) |
rosół | 1 litr |
koncentrat pomidorowy | 5-6 łyżek |
śmietana | 3-4 łyżki |
jajko | 1 sztuka |
mąka | 2-3 łyżki |
kasza manna | 1-2 łyżek |
olej do smażenia | |
sól do smaku | |
włoszczyzna | 0,5 kg |
mięso wołowe | 0,5 (z rosołu) |
ryż | 2 (ugotowany) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: