Składniki:
żółtko jajek | 3 szt |
natka pietruszki | posiekana |
cebula | |
oliwa | 3 łyżki |
śmietana | 1 szkl |
ser żółty | 50 g |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
pieczarki | 250 g |
sardynki | 600 (świeże) |
żółtko jajek | 3 szt |
natka pietruszki | posiekana |
cebula | |
oliwa | 3 łyżki |
śmietana | 1 szkl |
ser żółty | 50 g |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
pieczarki | 250 g |
sardynki | 600 (świeże) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: