Składniki:
polędwica wołowa | 1 kg |
czosnek | 2 ząbki |
skórka z cytryny | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
masło | 2 łyżki |
Musztarda miodowa Prymat | 2 łyżki |
oliwa | 1 łyżka |
tymianek | |
sól | |
pieprz | |
wino czerwone wytrawne | 1 kieliszek |
polędwica wołowa | 1 kg |
czosnek | 2 ząbki |
skórka z cytryny | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
masło | 2 łyżki |
Musztarda miodowa Prymat | 2 łyżki |
oliwa | 1 łyżka |
tymianek | |
sól | |
pieprz | |
wino czerwone wytrawne | 1 kieliszek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: