Składniki:
brzoskwinie | 6 |
szalotka | 40 dag |
papryczka chili | 1 |
gałązka rozmarynu | 1 |
gałązka tymianku | 1 |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 |
śmietana | 20 ml |
sok brzoskwiniowy | 450 ml |
masło do smażenia | 1 łyżka |
wino półwytrawne | 10 ml |
brzoskwinie | 6 |
szalotka | 40 dag |
papryczka chili | 1 |
gałązka rozmarynu | 1 |
gałązka tymianku | 1 |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 |
śmietana | 20 ml |
sok brzoskwiniowy | 450 ml |
masło do smażenia | 1 łyżka |
wino półwytrawne | 10 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: