Przepis i sposób przygotowania na: Meksykańska tortilla
Na tortillę nałożyć farsz, złożyć na pół. Wierzch można polać ketchupem, lub sosem z majonezu, ketchupu i musztardy.
mięso mielone | 50 dag |
cebula | 3 szt. |
czosnek ząbki | 4 szt. |
masło | 3 łyżki |
fasola czerwona | 1 puszka |
kukurydza w puszce | 1 szt. |
papryka konserwowa | 6 szt. |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
pieprz | 1 szczypta |
zioła | 1 łyżeczka |
przecier pomidorowy | 500 ml |
tortilla | 8 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: