ZUPA STROGONOW

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wołowina

    1,2 kilograma
  • pieczarki

    0,5 kilograma
  • cebula

    3 sztuki
  • ogurki kiszone

    4 sztuki
  • papryka czerwona

    2 sztuki
  • przyprawy

  • koncentrat pomidorowy

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę wrzucić do wody razem z zielem i listkiem gotować gdy będzie miękkie dodać pokrojone pieczarki i gotować ok. 30 min. na koniec dodać pokrojone w kostkę ogórki, cebulę i paprykę dodać koncentrat pomidorowy przyprawić zagęścić wodą i mąką

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Renata22 24.09.2012 21:21
lubie taka zupę ;)
Dorota59 15.02.2012 10:24
uwielbiam
angelika14 02.02.2012 21:14
coś pysznego, można zjeść i co najważniejsze się najeść

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat