Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/4 szt
cebula 1 szt
ogórek kiszony 3-4 szt
jajka ugotowane na twardo 1-2 szt
sos do sałatek 2 szt
olej 4-5 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej

Kapustę pekińską poszatkować. Cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę. Ogórki pokroić w kostkę. jajka wystudzic i również pokroić w niedużą kostkę. Wszystkie składniki sałatki wymieszać razem. Sosy koperkowo - ziołowe rozpuścic w oleju i wymieszać z kapustą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 20.07.2015 11:23
smaczna surówka
gosia561 02.05.2015 17:01
niezłe to jest
marcia7 02.05.2015 16:21
ciekawy dodatek
Aannkaa82 02.05.2015 15:52
taka moja wariacja na tamat kapusty pekińskiej :) domownikom smakowala.
Czarnula666 02.05.2015 15:40
Nie jadłam jeszcze takiej ;)
Betina#45 02.05.2015 15:26
Rewelacyjna surówka ;) pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak