ryba na parze z imbirem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryba

    30 dag
  • marchew

    1 szt
  • seler korzeniowy

    0,5 szt
  • kapusta pekińska

    200 g
  • imbir

    1 cm
  • sos sojowy

    2 łyżki
  • oliwa

    2 łyżki
  • cytryny

    0,5 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybe kroimy na kawałki, marchewkę i selera kroimy w zapałki, imbir w kostkę. Najlepiej gdy wszystko gotujemy na parze.
Sos: mieszamy oliwę z sosem sojowym i z sokiem z cytryny.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Monika120 14.07.2011 15:32
Uwielbiam polaczenie ryb z imbirem:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat