Paluszki krabowe z pietruszką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • paluszki krabowe

    1 opakowanie
  • natka pietruszki

    2 łyżki
  • ocet balsamiczny

    2 łyżki
  • oliwa

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Paluszki wyciągamy z pudełeczka i dzielimy na cienkie paski. Przygotowujemy sos; natkę pietruski drobno siekamy, dodajemy ocet balsamiczny i oliwę, łączymy całość. Paluszki przekładamy do ładnej salaterki i mieszamy z naszym sosem. Odkładamy na chwilę do lodówki i podajemy jako zakąskę.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Monika-twin 28.12.2013 15:44
fajna salatka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat