Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paluszki krabowe z pietruszką

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

paluszki krabowe 1 opakowanie
natka pietruszki 2 łyżki
ocet balsamiczny 2 łyżki
oliwa 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Paluszki krabowe z pietruszką

Paluszki wyciągamy z pudełeczka i dzielimy na cienkie paski. Przygotowujemy sos; natkę pietruski drobno siekamy, dodajemy ocet balsamiczny i oliwę, łączymy całość. Paluszki przekładamy do ładnej salaterki i mieszamy z naszym sosem. Odkładamy na chwilę do lodówki i podajemy jako zakąskę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika-twin 28.12.2013 15:44
fajna salatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak