Przepis i sposób przygotowania na: Miruna po grecku
Kroki postępowania
Przestudzamy.
Wkładamy do lodówki na kolejne 12h.
filet z miruny | 350 g |
cebula | 140 g |
marchew | 350 g |
pietruszka | 20 g |
seler korzeniowy | 20 g |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżeczki |
przecier pomidorowy | 450 ml |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1/2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
cukier | 1 łyżeczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: