

Któż z nas tego nie przerabiał? W niedzielę każdy ma ochotę na pyszny obiad i każdy zjadłby coś innego... Co zrobić? Z takimi dylematami mierzy się także Daria Ładocha. Ale ma na to sposób. Zobaczcie jaki!
Zachcianki dzieciaków na obiad bywają różne...Sami wiecie. Ale jak je pogodzić? Ma na to patent Daria Ładocha i zdradza go w drugim odcinku kulinarnego programu "Doradcy Smaku". Przygotowała dwa dania - tartaletki z porem i oliwkami oraz mintaja w sosie kaparowym. Tartaletki zostały zrobione z gotowego ciasta francuskiego, duszonych porów oraz oliwek czarnych Smak. Natomiast delikatny mintaj, został podany w sosie śmietanowym, którego smak podkręcają wyraziste kapary. I tak, kto ma ochotę na rybę - dostanie rybę, a kto ochotę na tartę - zje tartę!
Przepis z drugiego odcinka 16. sezonu "Doradcy Smaku" znajdziecie TU.
POLECANE PRZEPISY
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: