Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczony dorsz w soli himalajskiej

Pieczony dorsz w soli himalajskiej

Filety z dorsza są świetnym pomysłem na codzienny obiad. Najczęściej przygotowujecie je zapewne smażone, panierowane, gotowane na parze czy pieczone. Ciekawe tylko czy oprócz klasycznej surówki i ziemniaczków, próbowaliście je zestawić z innymi dodatkami? 

Delikatność ryby przełamcie wyrazistym dodatkiem, na przykład w postaci owocowej salsy z dodatkiem ananasa, melona, przełamanych ostrością papryczek chili. Takie połączenie z pewnością przypadnie Wam do gustu.

Sprawdźcie przepis: 

Pieczony dorsz z egzotyczną salsą

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak