Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Leczo wege i mięsne, czyli jak przygotować jedno danie w dwóch wariantach?

Leczo wege i mięsne, czyli jak przygotować jedno danie w dwóch wariantach?

Leczo najczęściej przygotowujemy wiosną i latem, kiedy pobliskie stragany uginają się od sezonowych warzyw! Sprawdźcie dzisiejszy przepis Doradcy Smaku na leczo w dwóch odsłonach i z bardzo ciekawym dodatkiem! 

Leczo to niezwykle proste w przygotowaniu danie jednogarnkowe. Uwielbiamy je za smak i możliwość przygotowania z różnorodnych składników. Dzisiejsze leczo w wykonaniu Darii Ładochy przygotujecie w dwóch wersjach - zarówno dla osób stroniących od mięsa, jak i tych którzy bez jego dodatku nie wyobrażają sobie codziennych obiadów. Rostbef wołowy upieczecie w rękawie, dzięki czemu będzie soczysty i aromatyczny, a samą podstawę warzywną zgotujecie na wywarze z warzyw. Tajemniczym dodatkiem, który rzadko można spotkać w leczo, są ogórki konserwowe nadające chrupkości i słodkości zupie.

Sprawdźcie przepis na leczo z wołowiną i ogórkami konserwowymi 

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak