Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowane owoce morza i sałatka z arbuza

Grillowane owoce morza i sałatka z arbuza

W finałowym odcinku XIV sezonu Doradcy Smaku, Robert Sowa przygotował oryginalną przekąskę z grillowanych owoców morza i arbuza.

Koktajlowe szaszłyki z krewetek i kalmarów w miodowo musztardowej marynacie z dodatkiem papryczek chilli podane w towarzystwie sałatki z arbuza, to potrawa, którą żegnamy się z XIV sezonem Doradcy Smaku.

To proste w przygotowaniu danie, jest połączeniem różnorodnych smaków. Znajdziemy tu ostro-kwaśne kapary, delikatnie słodką musztardę miodową, papryczki chilli, a także słony ser feta i aromatyczna kolendrę. 

Zapraszamy do wspólnego gotowania z Doradcą Smaku.

Szaszłyki z krewetek z sałatką z arbuza

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak