Grillowane owoce morza i sałatka z arbuza

10.05.2021
Grillowane owoce morza i sałatka z arbuza

W finałowym odcinku XIV sezonu Doradcy Smaku, Robert Sowa przygotował oryginalną przekąskę z grillowanych owoców morza i arbuza.

Koktajlowe szaszłyki z krewetek i kalmarów w miodowo musztardowej marynacie z dodatkiem papryczek chilli podane w towarzystwie sałatki z arbuza, to potrawa, którą żegnamy się z XIV sezonem Doradcy Smaku.

To proste w przygotowaniu danie, jest połączeniem różnorodnych smaków. Znajdziemy tu ostro-kwaśne kapary, delikatnie słodką musztardę miodową, papryczki chilli, a także słony ser feta i aromatyczna kolendrę. 

Zapraszamy do wspólnego gotowania z Doradcą Smaku.

Szaszłyki z krewetek z sałatką z arbuza

Udostepnij:

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Polecane przepisy

prymat