Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty włoskiej z majonezem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta włoska 80 g
jabłka 20 g
cebula 5 g
majonez 2 g
Kwas cytrynowy Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty włoskiej z majonezem

Kapustę oczyścić, umyć, drobno poszatkować. Jabłka i cebulę pokroić, po opłukaniu i osuszeniu, w kostkę. Majonez wymieszać z cukrem i kwaskiem. Przed podaniem surówki wszystkie składniki wymieszać z majonezem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak