Składniki:
rosół | 2 litry |
szczaw | 25 dkg |
ziemniaki | 80 dkg |
kiełbasa | 20 dkg |
gęsta śmietana | 1/2 szklanki |
masło | 1 łyżka |
zielenina | |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
jajko ugotowane na twardo | 4 sztuki |
rosół | 2 litry |
szczaw | 25 dkg |
ziemniaki | 80 dkg |
kiełbasa | 20 dkg |
gęsta śmietana | 1/2 szklanki |
masło | 1 łyżka |
zielenina | |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
jajko ugotowane na twardo | 4 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: