Przepis i sposób przygotowania na: Piernik
Gorące ciasto przekroić na 2 placki,wystudzić.
Ciasto przełożyć dżemem i polać czekoladowo-orzechową polewą.
mąka | 2 szklanki |
miód | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
margaryna | 0,5 kostki |
kakao | 3 łyżki |
jajko | 3 szt |
woda | 0,5 szklanki |
polewa czekoladowo-orzechowa | 1 opakowanie |
cukier | 1 szklanka |
dżem owocowy | 1 słoiczek |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: