Składniki:
wołowina z kością | 20 dag |
włoszczyzna | 1 pęczek |
buraki | 50 dag |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
ocet winny | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
wieprzowina | 20 (z kością) |
wołowina z kością | 20 dag |
włoszczyzna | 1 pęczek |
buraki | 50 dag |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
ocet winny | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
wieprzowina | 20 (z kością) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: